Azienda Agricola Stra

Familien Stra har i fem generationer dyrket vin fra deres gård beliggende i Novello ca. 60 km syd for Torino. Familien har dog kun produceret egen vin til videresalg gennem de sidste 2 generationer og alt salg foregår direkte fra gården samt fra enkelte lokale restauranter. Vi er derfor stolte af at have fundet denne perle af en producent og som de eneste at kunne præsentere vinene i Danmark.

Familien råder over i alt 8 hektar, hvorfra 6 hektar er beplantet med vinstokke. På gården produceres der vin fra 4 af de i alt 6 hektar, hvorfra de resternede 2 hektar sælges til kooporativerne i området. Gården producerer årligt ca. 25.000 flasker.

Gården ejes og drives i dag af ægteparret Maresa og Roberto Stra, som sammen med deres søn nyder godt af familiens jordbesiddelser på de fantastiske skråninger i Novello.

Azienda Agricola Stra laver vin med respekt for de gamle traditioner og kombinerer på bedste vis nutidens teknologi med de traditionelle rustikke vinproduktionsteknikker. Maresa og Robertos vine er skabt med kærlighed og med stor respekt for det gamle håndværk. Det afspejler sig også i, at gårdens vine har masser af sjæl.

Vine fra Azienda Agricola Stra