Om Lille Steensgaard

Lille Steensgaard er stiftet i 2011 af 2 generationer med en stor fælles interesse for vin og mad.

Vores gårdbutik er beliggende i idylliske omgivelser den mindste af de to Steensgårde i Bredsten lidt uden for Vejle. Derfra navnet Lille Steensgaard.

Hos Lille Steensgaard handler vi kun direkte med producenten således, at der ikke er nogen fordyrende salgsled såsom vinagenter og lignende.

Vi beskæftiger os udelukkende med mindre producenter fra Italien og Frankrig. Producenter som vi selv har besøgt og som vi derfor kan stå inde for. Vi kunne aldrig drømme om at købe en vin uden først at have besøgt vingården og smagt på vinen. Derfor kender vi også vores vine og vores leverandører særdeles godt.

Vi sælger udelukkende vine som ikke i forvejen findes på de danske butikshylder. Bevidst undgår vi de store kooperativer, ikke fordi de nødvendigvis ikke laver god vin. Men fordi vi i høj grad ønsker, at vores vine har historie og personlighed. Flere af vores producenter har da også været drevet af en og samme familie gennem flere generationer.

Køb af vores vine foregår via mail, telefon, personlig kontakt eller i forbindelse med vores vinsmagninger. Vi har således ingen udgifter til vedligeholdelse af en webshop eller andet hvilket er med til at give vores kunder de bedst mulige priser.

Vores filosofi er at kunne tilbyde unikke vine med sjæl og historie til meget fornuftige priser. Hos os finder man ikke super tilbud og vi kører ikke med mængderabatter eller specille priser ved eks. køb af 12 flasker. Istedet gør vi alt for at holde vores omkostninger nede og kører samtidig med en fast lav avance på alle vores vine og brugskunst. Derfor er vores priser faste og vi skruer dem kun ned ifm. restsalg af udgåede årgange og lignende. Får vi et specielt godt tilbud fra en af vores producenter kommer det selvfølgelig også vores kunder tilgode.

Hos Lille Steensgaard tilbyder vinsmagninger hjemme hos dig eller i hyggelige omgivelser i gårdbutikkens lokaler. Læs mere her.

Hold altid øje med vores hjemmeside www.lillesteensgaard.dk samt vores facebook-side www.facebook.com/LilleSteensgaard for nyheder, arrangementer, billeder m.m. Husk også at tilmelde dig vores nyhedsbrev for at modtage tilbud og information om nye vine, vinsmagninger etc.

Anders & Peer foran Lille Steensgaard, Bredsten

Anders & Peer foran Lille Steensgaard, Bredsten

Gårdbutikken Lille Steensgaard, Bredsten

Gårdbutikken Lille Steensgaard, Bredsten

Gårdbutikken Lille Steensgaard, Bredsten